Pınar Saka ve Sema Aydemir kavgası: Aralarında neler geçti?

pınar saka sema aydemir survivor 2024

Survivor All Star 2024 yarışmasında Pınar Saka, Sema Aydemir ve Seda Ocak arasında yaşanan bir olay ekranlara yansıdı. Bu olay, yarışmanın gündemine damga vurdu.

Survivor 2024 All Star yarışması, tüm hızıyla devam ediyor. Survivor All Star 18 Şubat 2024 fragmanı bomba gibi geldi. Tüm yarışmacılar yeni bölümde birbirine girdi.

BİR GÜNDE 3 KAVGA!

Bir günde üç kavga yaşandı ve diskalifiye olacak mı sorusu gündeme geldi. İlk gerginlik, Hakan’ın biri tarafından ihanete uğradığını ifade etmesiyle birlikte başladı. İletişim ödülünde gizli şekilde eşiyle konuştuğu öğrenilen Hakan Hatipoğlu, son ada konseyinde ismi en çok yazılan aday oldu ve haftanın ilk eleme adayı olarak belirlendi. Hakan’ın kural ihlali yapması nedeniyle 1 iletişim ödülünden ve 2 normal ödülden olmak üzere toplamda 3 ödülden yararlanamayacağı ifade edildi. Öte yandan Hakan ve Ogeday, Pınar ve Sema, Seda kardeşler arasında ipler gerildi.

PINAR SAKA VE SEMA AYDEMİR KİMDİR?

Pınar Saka, Türk kısa mesafe koşucusu olarak tanınıyor. 2012 Londra Olimpiyatları’nda 400 m branşında yarışan ilk ve tek Türk kadın atlet olmuştur. Sema Aydemir ise, Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlenmiş ve 2016 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Ali isminde bir çocuğu vardır.

ARALARINDA NE VAR?

Ekranlara yansıyan kavgada Pınar Saka’nın Sema Aydemir’e 2017 yılındaki bir olayı hatırlattığı anlar gündem yarattı. Olayın detayına ilişkin herhangi bir bilgi bulunmazken Seda Ocak ise kardeşi Sema Aydemir’e yüklenen Pınar Saka’ya saldırdı.

SONUÇ MERAKLA BEKLENİYOR

2017 yılındaki Survivor yarışmasında yaşanan belirli bir olay hakkında net bir bilgiye ulaşılamamıştır. Pınar Saka ve Sema Aydemir arasında 2017’deki bir olayın ne olduğu konusunda daha fazla bilgiye ulaşmak için, Survivor 2017 yarışmasının ilerleyen bölümlerini incelemek gerekebilir. Bu olayın yarışmacılar üzerindeki etkisi ve sonuçları merakla bekleniyor.

GÖRÜNTÜLER 2017’DEN: İŞTE ARALARINDA GEÇEN YÜZLEŞME!

Fotoğrafa tıklayarak ilgili videoya gidebilirsiniz.

pınar saka sema aydemir kavga

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz