Britney Spears müziğe geri mi dönüyor? Yaptığı paylaşımla iddiaları yanıtladı!

britney spears müziğe geri mi dönüyor

ABD’nin ünlü magazin sitesi Page Six’in Grammy ödüllü sanatçı Britney Spears hakkında yaptığı haber kafaları karıştırdı. Haberde Spears’ın müziğe döneceği iddiaları yer alırken ünlü şarkıcıdan bu iddialara yanıt gecikmedi.

Page Six isimli magazin sitesi, çalkantılı yaşamı ve ses getiren açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Britney Spears’ın müziğe geri döneceğini öne sürdü.

2021 YILINDA MÜZİĞE ARA VERECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Başarılı şarkıcı Britney Spears, 2021 yılında babasının 13 yıl kadar süren vasiliğinden ve psikolojik baskılarından kurtulmasının ardından müziğe ara vereceğini duyurmuş ve bunun nedenini de şu şekilde açıklamıştı:

“Yıllarca yeni şarkılar söylemek ya da eski şarkılarımın remixlerini yapmak istedim ama ‘Hayır’ dediler. Beni başarısız kılmak istediler. Çok vakit kaybedildi ve sanırım şimdi bazıları neden yeni müzik çıkarmadığımı merak ediyor. İnsanlar, bana kişisel olarak yapılanları bilmiyorlar. Beni gerçekten kırdılar. Yeni müzik yapmamak, benim o insanlara ‘Defolun!’ deme yöntemim.”

YENİ ALBÜM İDDİALARI SEKTÖRÜ SALLADI

Radikal bir şekilde müziğe ara verme kararı alarak hayranlarını üzen Britney Spears, kararının arkasında durarak o günden itibaren müzik sektörü ile yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz günlerde, müzik sektörüne dönmesi dört gözle beklenen Spears hakkında sevindirici bir iddia ortaya atıldı. Page Six’in kaynaklarına göre Britney Spears’ın uzun zamandır beklenen 10. albümü yakın zamanda gelecekti ve Charli XCX ve Julia Michaels, bu albümün şarkı yazarları arasında yer alıyordu. Bu haber gündemi öylesine sarsmış olacak ki Britney Spears iddiaları cevapsız bırakmadı.

MÜZİK ENDÜSTRİSİNE ASLA GERİ DÖNMEYECEK

Global pop müziğinin büyük kazanımlarından biri olan Britney Spears, yıllardır müziğe geri dönmesini bekleyen hayranlarını, son yaptığı paylaşımla üzüntüye boğdu. Spears’ın, “Yeni bir albüm yapmak için rastgele insanlara başvurduğumu söyleyip duruyorlar. Müzik endüstrisine asla geri dönmeyeceğim!” sözleri, hayranlarında soğuk duş etkisi yarattı.

TÜM KAPILARI KAPATTI

Spears ayrıca, “Yazarken eğlence için ya da başkaları için yazarım. Geçtiğimiz 2 yıl içinde başkaları için 20’nin üzerinde şarkı yazdım. Bunu yapmaktan zevk alıyorum.” diyerek, müzik sektörüne dönüş yolunda açık kapı bırakmadı.

HAYRANLARIN TEPKİSİNİ TOPLADI

Britney Spears’ın Instagram paylaşımında Charli XCX ve Julia Michaels’tan “Rastgele insanlar” olarak bahsetmesi, sosyal medyayı birbirine kattı. Charli XCX ve Julia Michaels’ın hayranları, sosyal medya üzerinden Britney Spears hakkında linç kampanyası başlattı.

INSTAGRAM HESABINI KAPATTI

ABD‘li şarkıcı Britney Spears, sosyal medya üzerinden yürütülen linç kampanyasının ardından Instagram hesabını kapattı.

Gazete Desek – Nida Özcan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz