Cengiz Ünder, Fenerbahçe transferine yeşil ışık yaktı: Bazı teklifler var

Fenerbahçe, milli yıldız Cengiz Ünder için Marsilya kulübüyle görüşmelere başladı. Fransız basını, 26 yaşındaki futbolcunun Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığını yazarken, gözlerin çevrildiği Ünder’den iddialarla ilgili ilk açıklama geldi. Ünder, “Bazı teklifler var. Bir şey söylemem doğru olmaz” dedi.

Fransız gazetesi L’equipe, Fenerbahçe’nin milli futbolcu Cengiz Ünder’i transfer etmek için resmi girişimlere başladığını doğruladı.

Kamuoyunda yankı uyandıran Fenerbahçe-Cengiz Ünder transfer iddiaları, Fransız medyasında da yer buldu. L’equipe, Marsilya ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki Cengiz Ünder’in Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığını yazdı.

Roma’dan 8,5 milyon Euro’ya transfer edilen Cengiz Ünder için Marsilya kulübü ile iletişime geçen Fenerbahçe yönetimi, milli yıldızı transfer etmek için ilk teklifini yaptı.

49 kez A Milli Futbol Takımı formasını giyen Cengiz Ünder, geçen sezon Marsilya ile Ligue 1’de 37 maça çıktı ve 5 gol attı.

CENGİZ ÜNDER TRANSFER İDDİALARINI YANITLADI

Öte yandan, gazeteci Ayhan Şensoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cengiz Ünder’le konuştuğunu ve Fenerbahçe iddialarını sorduğunu yazdı.

Şensoy, Cengiz Ünder’in transferi iddialarıyla ilgili olarak “Bazı teklifler var. Görüşmeleri menajerim yürütüyor. Şu an takımımla yeni sezona hazırlanıyoruz. Bir şey söylemem doğru olmaz” yanıtını verdiğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz