CHP hedefi büyüttü! Konya’yı almak istiyorlar

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İzmir’de Çeşme ilçe kongresinde konuştu. 14 ve 28 Mayıs hezimeti ardından istifaya çağırılan CHP yönetiminde değişiklik yaşanmamıştı. Öztrak, yerel seçimlerde AK Parti’nin yönetiminde olan belediyeleri de alacaklarını iddia etti.

Sosyal medyada gündem olan konuşmada Faik Öztrak, “Kongrelerimizle ayağa kalkıyoruz. Yerel seçimlerde tarihi başarıya imza atacağımıza inanıyoruz. Bu sefer Bursa, Balıkesir ve hatta Konya’yı bile alacağız. Göreceksiniz” ifadelerini kullandı. Kullanılan bu ifadeler sonrası sosyal medyada birçok kullanıcı Öztrak’a tepki gösterdi.

“KONYA’YI BİLE ALACAĞIZ”

İzmir’de CHP Çeşme İlçe Kongresi büyük bir katılımla gerçekleşti. Kongre, CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın çarpıcı açıklamalarıyla damga vurdu. Öztrak, daha önce yerel seçimlerde “Tarih yazacağız” söyleminin arkasında olduklarını belirterek, AK Parti’nin yönetimindeki belediyeleri geri alacaklarına olan inancını dile getirdi. “Seçimleri kazanamadık. ‘Biz kaybetmedik’ dediğimiz zaman kızıyorlar. Ancak yere düşüp kalkamıyorsanız, maalesef kaybetmişsiniz demektir. Kongrelerimizle tekrar ayağa kalkıyoruz ve yerel seçimlerde tarihi bir başarıya imza atacağımıza inanıyoruz. Bu sefer Bursa, Balıkesir ve hatta Konya gibi yerlerde de kazanacağımıza inancımız tam. Bu kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

CHP ÖFKESİ BÜYÜYOR

Öte yandan CHP’ye yönelik tabandan yayılan öfke dalgası büyüyor. Girilen her seçimin hüsranla sonuçlanması sonucunda CHP’de değişim isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Faik Öztrak’ın bugünkü açıklamaları sonrası sosyal medyada “Olan belediyeleri de kaybettikten sonra gelen pişmanlık hissi” paylaşımları yapıldı. İşte sosyal medyadan gelen o tepkiler:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz