Yılbaşında izlenebilecek en iyi filmler: İşte ailenizle birlikte yılbaşında izleyebileceğiniz film önerileri

Yılbaşı sevgi, aile ve arkadaşlık gibi değerlerin ön plana çıktığı bir zamandır. Bu nedenle, yılbaşında izlenecek filmlerin de bu değerleri yansıtması önemlidir. Yılbaşı gecesi ailenizle veya arkadaşlarınızla birlikte keyifle izleyebileceğiniz bir film arıyorsanız, her yaştan izleyiciye hitap eden filmleri Gazete Desek sizler için derledi.

Yeni yıl coşkusu kapımıza dayanmışken, birçoğumuz için bu özel geceyi sevdiklerimizle geçirmenin keyfi bir film eşliğinde yaşanır. Evinizde sıcacık bir atmosfer yaratmak ve yılbaşı havasını doyasıya hissetmek istiyorsanız, işte size yılbaşı gecesi için önereceğimiz birbirinden harika filmler…

1. GRINCH (2000)

Gazete Desek’in ilk önerisi, Dr. Seuss’un aynı adlı kitabından uyarlanan bu film, Noel’i sevmeyen ve diğer insanların da Noel’i kutlamasını engelleyen Grinch’in hikayesini anlatıyor. Yılbaşı hırsızı Grinch rolünü Jim Carrey’nin canlandırdığı film, hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından sevilen bir Noel klasiğidir.

2. EVDE TEK BAŞINA (1990)

Chris Columbus’un yönettiği bu aile komedisi, ailesi tarafından evde unutulan Kevin’in maceralarını anlatıyor. Film, hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından sevilen bir klasikken, Noel’in coşkusunu ve ailenin önemini vurgulayan muhteşem bir yapım olarak listede yer alıyor.

3. KUTUP EKSPRESİ (2004)

Chris Van Allsburg’un aynı adlı kitabından uyarlanan bu animasyon film, Noel gecesi Kuzey Kutbu’na giden bir tren yolculuğunu anlatıyor. Film, hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından sevilen bir Noel klasiğidir. Film, Noel’in büyüsünü ve hayal gücünün gücünü gözler önüne seriyor.

4. EDWARD SCISSORHANDS (1990)

Bu güzel yapım, yılbaşında ailecek izlenebilecek en keyifli filmler arasında yer alıyor. Makas Eller, Tim Burton’ın yönettiği 1990 yapımı bir fantastik filmdir. Johnny Depp, Winona Ryder, Dianne Wiest, Alan Arkin ve Vincent Price’ın başrollerini paylaştığı yapım, bir mucit tarafından yaratılan ve el yerine makasları olan Edward’ın hikayesini anlatıyor. Kar yağışının nasıl başladığına muhteşem bir atıfta bulunarak izleyenleri büyülü bir yolculuğa çıkarıyor.

5. KLAUS (2019)

Yılbaşı kutlamasının geleneğe dönüşme yolunu anlatan bu animasyon yapım, beceriksiz postacı Jesper’ın Kuzey Kutup Dairesi’nde yer alan buzlarla kaplı bir adada görevlendirilmesini konu alır. Birbirlerine selam bile vermeyen kavgalı adalıların ortasında kalan Jesper, el yapımı oyuncaklarla dolu bir kulübede tek başına yaşayan Klaus ile tanışır. Olaylar bu dakikadan sonra iyice karmaşık bir hale bürünür. Ailecek izlenebilecek ve içinizi ısıtacak bu filmi şiddetle tavsiye ediyoruz. Filmi Netflix‘te bulabilirsiniz.

BONUS: OYUNCAK HİKAYESİ 1-2-3-4 (1995-2019)

Toy Story, Pixar tarafından oluşturulan ve Walt Disney Pictures tarafından dağıtılan bir CGI animasyonlu film serisidir. Seri, insanlar tarafından bilinmeyen tüm oyuncakların gizlice canlı olduğu antropomorfik konsepte dayanıyor ve filmler, Şerif Woody adlı klasik bir kovboy ve Buzz Lightyear adlı modern bir astronotun yer aldığı çeşitli oyuncaklara odaklanıyor. Tüm oyuncaklar, beklenmedik maceralara atılır. Koleksiyon şu anda 4 film içeriyor. Hepsini başından sonuna kadar izlemenizi öneriyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz