Eski ABD Başkanı Obama’nın evinde ceset bulundu!

Eski ABD Başkanı Obama ve ailesine ait bir malikanede ceset bulundu. Olayın ardından Obama ailesinden açıklama geldi.

CESEDİN KİMLİĞİ AÇIKLANDI

Cesedin, uzun süredir aileyle birlikte çalışan şef Tafari Campbell’a ait olduğu doğrulandı. Campbell’ın, kürek sörfü yaparken hayatını kaybettiği ifade edildi.

Massachusetts eyalet polisi, Barack Obama’nın kişisel şefi olan Tafari Campbell’ın cansız bedenini, “Martha’s Vineyard” adlı bölgenin yakınlarındaki kıyılarda buldu.

Campbell, Beyaz Saray günlerinden beri Obama ailesi tarafından istihdam ediliyor ve özellikle sık sık Martha’s Vineyard’daki evde aileye hizmet veriyordu. Campbell, hayatını kaybettiği sırada Obama ailesi evde değildi.

ESKİ BAŞKANDAN AÇIKLAMA

Obama ailesi olayın ardından yaptığı açıklamada “Ailemizin sevilen bir parçası” olarak tanımladı: “Onunla ilk tanıştığımızda Beyaz Saray’da yetenekli bir şef yardımcısıydı; yaratıcıydı ve yemeğin insanları bir araya getirme yeteneği konusunda tutkuluydu. Sonraki yıllarda, onu hepimizin hayatını biraz daha parlak kılan sıcak, eğlenceli, olağanüstü nazik bir insan olarak tanıdık. Bu nedenle Beyaz Saray’dan ayrılmaya hazırlanırken Tafari’den bizimle kalmasını istedik ve o da cömertçe kabul etti. O zamandan beri hayatımızın bir parçası oldu ve hayatını kaybettiği için çok üzgünüz.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz