Kapkaççıların hazin sonu | Kaplana elini kaptıran turist | Kendini tutuşturan adam: Haftanın Karanlık Yüzü dosyası açılıyor…

gazete desek haftanın karanlık yüzü

Hayatın içerisinde her gün birçok renk ve duygu yaşanır. Ancak, ne yazık ki bu renklerin içinden zaman zaman karanlık yüzler belirir. İnsanlık, yaşadığı coğrafyalarda sarsıcı ve üzücü olaylarla sık sık yüzleşir. İşte karşınızda Gazete Desek’in “Haftanın Karanlık Yüzü” adıyla sunduğu acı verici ve yürek yakan olayların yer aldığı haber bülteni…

Tarihler bu bültende önemini yitiriyor. Varlığından bihaber olunan her olay ve içerik bu dosyada yeniden masaya yatırılıyor. Haftanın Karanlık Yüzü başlıyor…

KAPKAÇÇILARIN HAZİN SONU

Motosikletli kapkaççılar, kaldırımda yürüyen küçük kız çocuğu ve bir adamı silahla gasp etmeye kalktı. Ancak hesaba katmadıkları bir otomobil, onlara arkadan çarptı. Girişimlerinde başarısız olan kapkaççılar, ölümle burun buruna geldi. O görüntülere Gazete Desek ulaştı.

Belki kapkaççılardan hiçbiri ölmedi, ancak hayatlarının en önemli ve acılı dersini alan ikiliden kırık bacakla arka koltukta yolculuk yapanın bu işe bir daha kalkışmayacağı bir gerçek.

KAPLANA ELİNİ KAPTIRAN TURİST

Kaplanın tehlikeli bir hayvan olduğunu hiçe sayarak tel kafesin içerisine elini uzatıp onu beslemek isteyen turist az kalsın kolundan oluyordu.

Görüntülerdeki kaplan ağzını ve pençelerini geçiremeyeceği tel kafeslerin ardında tutuluyor. Usulca hareket eden kaplan, kendisini sevmek için elini tellerin arasından uzatan turiste saldırarak kolunu kapıyor. Siz siz olun, tatil için gittiğiniz yerde “tel kafeslerin ardında tutulan” kaplanları sevmeye çalışmayın, zira tablonun pek de farklı olacağı beklenmez.

SOKAKTA KENDİNİ ATEŞE VEREN EVSİZ ADAM

Bültende yer verdiğimiz görüntüler yurtdışından, ancak bu tarz vakaların Türkiye‘de de yaşandığını söylemek mümkün. Çevredekiler sokağın ortasında kendini yakan adama yardım etmek yerine o anları kameraya alıyor.

Görüntü diğerlerine nazaran çok daha korkutucu. Bu nedenle yaş kısıtlamalı olarak paylaşıldı. Dailymotion’a giriş yaptıktan sonra Gazete Desek Dailymotion hesabını ziyaret ederek içeriğe sansürsüz şekilde ulaşabilirsiniz.

HAFTANIN EN ŞANSLISI: GARİP KAZADA FELAKETİN EŞİĞİNDEN DÖNEN MOTOSİKLETLİ

Motosikletiyle seyir halindeki sürücü, karşısına çıkan araca yandan çarptı. Motosiklet sürücüsü otomobilin tavanına fırlarken, aracın ön camından aşağı süzüldü. Kazada kimse yara almadı.

Haftanın Karanlık Yüzü burada bitiyor. Haftaya tekrar görüşmek dileğiyle…

Duygular karanlıktayken, aydınlıkta olduğundan çok daha ağır hissedilir.

Gazete Desek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz