Yeni yıla hunharca giren adam herkesi şaşırttı: Bu yıl diğerlerinden çok daha farklı geçecek! İşte nedeni…

yılbaşına hunharca giren adam kimdir?

2015’ten beri her yılbaşında çektiği videoyla bağıra çağıra yeni yılı karşılayan ve “yılbaşına hunharca giren adam” olarak bilinen Yiğit Çalışkan, 2024’e çok sakin girdi. Yılbaşı fenomeni Yiğit Çalışkan‘ın bu sakinliğinin arkasında yatan nedeni Gazete Desek sizler için araştırdı.

Yeni yılı her insan farklı karşılar, ancak hiç kimse onun gibi hunharlaşamaz. Yılbaşının vazgeçilmez sembollerinden, olmazsa olmazlarından birisi… Yılbaşına hunharca giren adam…

2015’de çektiği yılbaşına hunharca girme videosuyla adından söz ettiren 28 yaşındaki Yiğit Çalışkan, asıl çıkışını 2017’deki ikonikleşen gömleğiyle yakaladı.

2017’DE ÇEKTİĞİ VİDEO İLE FENOMEN HALİNE GELDİ

2017’de evin içinde çılgınlar gibi bağırarak oradan oraya koştuğu videonun bütün sosyal mecralarda hızla yayılmasının ardından Çalışkan, 7’den 70’e herkesin eğlence kaynağı olmayı başardı.

yiğit çalışkan
yiğit çalışkan

“BİR DAHA HATIRLANMAZ” DEDİLER

Sosyal medyanın unutkanlığından nasibini alacağı düşünülen fenomen, gerçekten de 2017 yılı boyunca kimselerce hatırlanmadı. Çalışkan, 2017’nin son gününde 2018’e girerken çılgınlık dozunu bir miktar artırarak çektiği videoyla yeniden tüm sosyal mecralarda binlerce defa paylaşıldı. Çalışkan’ın adı artık giderek yayılıyor, “Yeni yıla hunharca giren adam” herkesin diline dolanıyordu.

DÖNÜM NOKTASI: EVDE MOTOR SÜRMEK

Eğlence amaçlı yılbaşına giriş videosu çekerek milyonlarca izlenme alan Yiğit Çalışkan, 2019, 2020 ve 2021 yılına girerken her geçen yıl çılgınlıklarına bir yenisini daha ekleyerek yılbaşının vazgeçilmezleri arasında yer almaya başladı. Artık her yılbaşında akıllara, “Yeni yılı hunharca karşılayan adam”, “Yeni yıla hunharca giren adam” olarak gelen ve sosyal medyada videosu binlerce kez paylaşılan Çalışkan, farklı bir denemede bulundu. 2023’e evde çektiği videoda yine bağır çağır giren fenomen, izleyenleri şaşkına çeviren hamlesini yaparak salona motorla daldı.

yeni yıla hunharca giren adam yiğit çalışkan
yeni yıla hunharca giren adam yiğit çalışkan

BEKLENTİYİ TEPEYE ÇIKARTTI

Artık herkes onu kırmızı ekose gömleğiyle haykırarak yeni yıla giren adam olarak biliyordu. “Yeni yıla ondan iyi kimse giremez” yorumları yapılan yılbaşı adamımız, beklentiyi tepeye çıkarttı ve her sene üzerine koyarak yeni yıla bodoslama gireceğine bizi ikna etti.

2024 VİDEOSU BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

İspanya’da 12’den geriye sayarken 12 üzüm yemek, İtalya’da kırmızı iç çamaşırı giymek ve Danimarka’da kapıya kırık tabaklar koymak gibi yeni yıl ritüelleri boy gösterirken, bizim yeni yıl eğlencelerimiz arasına giren Yiğit Çalışkan, 2024’ü beklentilerin bir hayli altında kalan bir giriş videosuyla karşılamamıza neden oldu.

yeni yıla hunharca giren adam
yeni yıla hunharca giren adam

KENDİ DEYİMİYLE “TERS KÖŞE”

2024’e girerken önce çılgınlar gibi 10’dan geriye sayan fenomen, bu defa sakince “Çok önemli bir şey oldu” demekle yetindi. Kendisinin bu performansını düşük bulan ve hayal kırıklığına uğrayan birçok internet kullanıcısı için sosyal medya hesabından konuya açıklık getiren Çalışkan, “Bu seneki video ters köşe gibi oldu. Umarım güzel bir yıl olur” ifadelerini kullandı.

2025 İÇİN 2024’TEN VAZGEÇMİŞ OLABİLİR

2015’ten bu yana her senenin sonunda haykırarak yeni yılı karşılayan yılbaşı adamın 2024’ü sessiz sedasız karşılamasının arkasında 2025’teki büyük projeye odaklanması yatıyor gibi gözüküyor.

abartılı yılbaşı kutlaması
abartılı yılbaşı kutlaması

BEKLENTİYİ DÜŞÜRÜP 2025’TE PATLAMA MI YAPACAK?

Sosyal medya kullanıcıları arasında dolaşan iddialardan birisi de beklentiyi düşüren Çalışkan’ın 2025’te fantastik bir videoya imza atacağı yönünde. Bu iddiayı Yiğit Çalışkan’ın kendisi de videoya gelen tepkilerden sonra yaptığı açıklamayla bir nevi destekliyor.

2025’TE “YENİ YILA HUNHARCA GİRMENİN” 10. YILDÖNÜMÜ

“Seneye 10. yıldönümü, bir sene öncesinden ayarladık.” diyerek 2025 için iddialı konuşan fenomen Çalışkan, yine bir yıl boyunca hatırlanmayacak gibi duruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz