Savaş Cebeci, Kaan Kazgan kavgası! İşte o görüntüler (Sansürsüz)

savaş cebeci kaan kazgan

Fitness antrenörü Savaş Cebeci haftalar önce, “İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez” diyerek bütün dikkatleri üzerine çekti. Bu söylemin ardından Kaan Kazgan ile sosyal medyadan atışan Cebeci, sonunda kendisiyle karşı karşıya geldi ve olanlar oldu.

Fitness antrenörlüğü yapmakta olan Savaş Cebeci, bu defa sert kayaya çarptı. İnternet alemindeki çıkışları ve meydan okumalarına bu defa yanıt veren Kaan Kazgan oldu.

Cebeci, geçtiğimiz günlerde bir videosunda karşısına 70 kilogram olan hangi profesyonel dövüşçü çıkarsa çıksın dayak yemeyeceğini açıkladı.

YÜZÜ GÖZÜ KAN OLDU

Kendisiyle dövüşmeyi her koşulda kabul ettiğini dile getiren Kaan Kazgan ile Savaş Cebeci arasındaki tartışma bir süre daha sosyal medyada tarafların çektiği videolarla iyice kızıştı. Tuzla’daki bir spor salonunda boks eğitimi aldığını vurgulayan Cebeci’yi, “Geliyorum” notuyla paylaştığı gönderisiyle yanıtlayan Kazgan, Tuzla’ya gitti ve beklenen buluşma gerçekleşti.

Aralarında geçen küçük çaplı tartışma kısa sürede yerini kavgaya bırakırken, kendisini yere deviren Kazgan’ın yumrukları, Cebeci’yi kanlar içinde bıraktı.

ORMANDA KAPIŞTILAR

Ormanlık bir alanda kaydedilen görüntülerde rakibinin altında kalan Cebeci, yumrukları yüzüyle savuşturmaya çalıştı. Bu girişimde başarılı olamayan Cebeci’nin yüzü gözü kanlar içinde kalırken, kendisi daha sonra yaptığı videolu paylaşımda Kazgan’ı tebrik etti.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

Gazete Desek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz