Ünlü rock yıldızının hayatı film oluyor: Başrolde Selena Gomez var!

selena gomez linda ronstadt

Selena Gomez’in ünlü şarkıcı Linda Ronstadt’ın hayatını konu alan filmde Ronstadt’ı canlandıracağı bilgisinin ardından internette, ”Linda Ronstadt kimdir?”, ”Linda Ronstadt öldü mü?”, ”Linda Ronstadt’ın hayatı kısaca nasıldır?” gibi sorular merak konusu oldu. Detaylar haberimizde…

Grammy ödüllü şarkıcı Linda Ronstadt’ın hayatının film olacağı ve Selena Gomez’in biyografik filmde Linda Ronstadt’ı canlandıracağı, Amerika’nın ünlü magazin dergisi Rolling Stone tarafından doğrulandı.

selena gomez gazete desek

LİNDA RONSTADT VE SELENA GOMEZ BULUŞTU

Ronstand’ın menajeri John Boylan menajerlik şirketinin web sitesinde; Meksika kökenli iki yıldızın, Ronstadt’ın evinde bir araya gelip “projeyi tartışarak ve birbirlerini tanıyarak” birkaç saat geçirdiklerini iletti.

FİLM ÖN PRODÜKSİYON AŞAMASINDA

Filmin şu anda, Ronstadt’ın menajeri John Boylan ve 2019 yapımı “Linda Ronstadt: The Sound of My Voice” belgeselinin yapımcılığını üstlenen James Keach gibi yapımcılarla ön prodüksiyon aşamasında olduğu bildirildi.

HENÜZ OYUNCU KADROSU BELİRLENMEDİ

Biyografi filminin başrol oyuncusunun Selena Gomez olması, filmin diğer oyuncularının kim olduğu konusunun da gündeme gelmesine neden oldu. Filmin yapımcısı, filmin oyuncu kadrosunun nasıl şekilleneceğiyle ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

LINDA RONSTADT KİMDİR?

Linda Ronstadt, 1970’lerdeki “Heart Like a Wheel” ve “Simple Dreams” albümleriyle kritik ve ticari başarıya ulaşan ve müzik türleri arasındaki çok yönlülüğüyle bilinen bir country, rock ‘n’ roll ve Latin müziği efsanesidir. Ünlü rock yıldızı efsanesi Ronstadt, kariyeri boyunca toplam 11 Grammy kazanmıştır. Hem Recording Academy hem de Latin Recording Academy tarafından Yaşam Boyu Başarı Ödülleri ile onurlandırılmıştır. Kariyerinin zirvesini 1980’lerde yaşamış olan Ronstadt, Türkiye’de tanınırlığını ”All My Life” isimli şarkısıyla elde etmiştir. Ronstadt, 2011 yılında başlangıçta ”Parkinson” hastalığıyla karıştırılan, sonrasında ”progresif supranükleer felç” olduğu tespit edilen sağlık sorunu nedeniyle artık şarkı söyleyemediğini ve müzik sektöründen emekli olduğunu açıkladı. 77 yaşındaki Linda Ronstadt, günümüzde de kendisinden müziği koparan bu hastalıkla savaşmaya devam etmektedir.

Gazete Desek – Nida Özcan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz